ZenHome
ZenHome
Uitstralingen
Custom
Indelingen
Afmetingen
Voordelen
Duurzaam
Vrije kavels
Contact

In de basis is de uitstraling van een ZenHome nostalgisch en ambachtelijk met de moderne voordelen van lage energiekosten.

Naast dit traditionele ZenHome-type heeft de architect van ZenHome ook een modern en een klassiek Zenhome-type ontwikkeld zodat de woning altijd past bij de omgeving en uw persoonlijke smaak en wensen. Hieronder vindt u de drie types op een rij met een beschrijving van hun eigenschappen.

ZenHome

 • Traditioneel:
  Het traditionele ZenHome type is geïnspireerd op oude windmolens, kerktorens en boerderijen met een langgevel. De uitstraling is nostalgisch en ambachtelijk. Stijlelementen als luiken, ambachtelijk metselwerk en glasroedes zijn gepast, maar bescheiden qua versiering.

  ZenHome

 • Klassiek:
  Het klassieke ZenHome type is geïnspireerd op het pronkgeveltype zoals we die kennen van grachtenpanden en buitenhuizen. De uitstraling is rijk aan detail en sierlijk. De stijlelementen als luiken, ambachtelijk metselwerk en glasroedes zijn gepast en zeer nadrukkelijk versierd.

  ZenHome

 • Modern:
  Het moderne ZenHome type is geïnspireerd op de meest herkenbare basisvorm van een huis in de vorm van een kopgevel. De uitstraling is strak en functioneel. De versieringen aan het bouwwerk worden tot een minimum beperkt.

  Materialen en afwerkingen:
 • gevel: (bak)steen of hout of kunststof of stucwerk
 • dak: pannen of metaal of leien
 • binnenwanden: behangklaar (casco) of gestuct of ecologisch gepleisterd

 • Persoonlijk keuze- en ontwerpadvies
  U bent vrij de bovenstaande stijlelementen te combineren of naar eigen smaak en ontwerp aan te passen. De architect van ZenHome kan u daarbij adviseren en begeleiden, dit is vrijblijvend en kostenloos. Klik hier voor meer informatie.

  © Copyright 2019 ZenHome Alle rechten voorbehouden.